Däckverkstad gör livet enklare i Uppsala

Varför lägga ner tid på att byta däck och se till att de avtagna blir tvättade om man inte måste. Sådant kan en däckverkstad i Uppsala hjälpa till med.

Richard hade varit sjuk och inte kunnat byta däck på sin bil. Nu hade det gått över tiden och han ville inte åka dit i en kontroll och få betala böter. Nu var han frisk men problemet var att garaget var fullt av ved och vädret var alldeles fruktansvärt. Att stå ute och byta däck skulle bara göra honom sjuk igen.

Han hade två val. Antingen åka olagligt eller acceptera att han behövde hjälp den här gången. Av sin son hade han fått reda på att det gick att boka tid för däckbyte på internet. Så fast besluten om att detta bara var en nödlösning gick han in och slog på den stationära datorn som stod inne på kontoret.

Däckverkstad med trevlig personal

Efter att ha bokat tid följande dag hade han letat fram däcken som skulle på. De hade legat längst in i garaget och hade varit svåra att nå. Men efter mycket om och men fick han till det och placerade dem i bagageluckan på bilen. Nu var allt klart för att åka till en däckverkstad i Uppsala morgonen därpå.

Känslan av att inte vara karl nog smög sig på. Men när det var dags visade sig personalen vara mycket trevlig och dessutom mycket kompetent. Däckbytet tog ingen tid alls. Besöket avslutades med att han tackade ja till att lämna däcken på däckhotellet. Något som han aldrig hade trott sig om att göra.

Publicerat den
Kategoriserat som Bilar