Om oss

Den här sidan ska fylla en lucka. Vi vet att vårt land är fullt av bilälskare och vi vet även att landet är byggt för bilar. De långa avstånden gör att bilen blir ett absolut måste för många – men ändå så anser vi att bilen hamnat i skymundan. En så viktig ingrediens i livet borde, enligt oss, hamna i ett starkare strålkastarsken. Det ska vi skapa!

Den här sidan ska handla om bilar och om motorer. Vi ska dela med oss av våra egna erfarenheter och ge råd, tips och ny inspiration till våra läsare. Allt om bilar – ur alla perspektiv. Vad händer med den gamla bilen som drivs av bensin och diesel? Vad kan vi förvänta oss av elbilen – och kommer den att möta våra krav både vad gäller körupplevelse och prestanda? Hur började allting; vem uppfann bilen och vilka viktiga innovationer längs vägen har gjort den till det livsviktiga transportmedel det är idag?

Vi kommer även att skriva om köp- och sälj av bilar. Vad ska du tänka på i samband med att du ska köpa en ny bil? Finns det en bra bilaffär eller stämmer den gamla devisen om att de dyraste meterna du kör är de som avverkas direkt efter att du köpt bilen i fråga? Som gamla bilförsäljare har vi saken klar för oss – och även svaren på vilka bilar som är att anse som säkra att investera i. Intresserad av svaret? Häng med på den här sidan! Välkommen.