Hyra buss i Stockholm för scoutlägret

Att åka på scoutläger är roligt och många brukar längta till nästa hajk eller läger. Ta med kårens alla scouter på samma resa genom att hyra buss i Stockholm.

En av de mest kända scouterna i Sverige är den svenska kungen Carl XIV Gustaf. Han är hedersledamot och hedersmedlem i Svenska Scoutförbundet och Svenska Scoutrådet. Efter pandemin så var det många barn och ungdomar som fick upp ögonen för denna verksamhet som ökar i popularitet. Alla barn vill inte bara spela fotboll eller rida.

Många uppskattar scouterna i dagens digitala samhälle då man ofta är ute i naturen på olika sätt. Man lär sig respektera både varandra och naturen på ett bra sätt. En av de stora sakerna är att få åka på hajk och läger med sina scoutkompisar. På många läger bor man i tält och får bland annat hjälpa till att ha ansvar för matlagningen med sin patrull.

Hyra buss för gemensam resa till scoutlägret

Förutom de lokala föreningslägren så finns det även större läger. De allra största som kallas jamboree anordnas runtom i världen vart fjärde år. Det finns dock ganska stora läger i Sverige när flera distrikt går samman och anordnar läger ihop. Att få hela kåren med på ett sådant läger är fantastiskt. Inte nog med att man ökar kårgemenskapen, utan man träffar också andra scouter från andra kårer.

För att få hela kåren till lägret är det smidigt att boka buss för en gemensam resa. Dels är det mer ekonomiskt, dels slipper man det krångliga med att få alla föräldrar att köra. Många föräldrar uppskattar att kåren åker gemensamt då det blir enklare för alla. Dessutom är det smidigt med bussens bagageutrymme. I bagageutrymmet får scouterna plats med all utrustning de behöver ha med sig på lägret. Utan problem får man med sig både ombyten och stormkök.

Publicerat den
Kategoriserat som Buss