Körjournal i app är bekvämt

När du ska rapportera hur mycket bil du kör i tjänsten är det en speciell app som är det allra bästa hjälpmedlet. Det finns många bekväma fördelar med en körjournal-app och du borde prova.

Med mycket bilkörning, kundbesök och representation är det många kilometer som ska redovisas. När du kör privat ska du också hålla reda på hur långt du körde, och det blir en omfattande blanketthantering under en månad. Skatteverket kräver sin information, och nu finns det en app som integrerar upplysningarna automatiskt och skapar alla underlag du behöver. Det sparar mycket arbete att ta hjälp av en körjournal-app.

Din körjournal-app håller koll på dig

En körjournal-app är ett exempel på den allra senaste teknologin med IoT, Internet of Things, som betyder att elektronisk utrustning integreras och samverkar. Appen håller inte bara reda på vart du kör, den håller också reda på hur mycket koldioxid bilen släpper ut, och den hanterar trängselskatt. Det kan inte bli mycket bekvämare än så. Du behöver inte längre vara orolig för att du glömde hur mycket tjänstekörning det blev förra veckan, för du har full koll i appen hela tiden.

Skulle du vilja ändra i efterhand, för att du av misstag har matat in tjänstekörning när det var privat, går det att ändra i appen, så du kan vara helt trygg med att du redovisar rätt hela tiden. Det finns bestämmelser för CO2-utsläpp, och appen håller koll på värdet. Med appen får du en automatisk körjournal, vilket underlättar både vid rapportering, lönehantering och myndighetskontakter.