Laddstolpe för företag är ett bra erbjudande

För att dina besökare, kunder och dina trogna medarbetare ska kunna ladda elbilen vid ditt företag kan du ge dem ett bra erbjudande med en laddstolpe för företag. En snabb och enkel lösning.

Det kommer fler och fler elbilar som kör runt på våra vägar och för att det ska vara möjligt så behöver dessa bilar laddas upp mellan varven. Tillgängligheten för uppladdning av elbilar är väldigt viktig för att intresset av att köpa en elbil ska behållas. Vad kan du som företagare hjälpa till och bidra med, kanske du undrar? Du vill naturligtvis att dina anställda ska kunna ta sig till jobbet även med elbil och som en extra service kan du bistå med en laddstolpe för företag. En elbil med hundra procent eldrift kan köras minst tolv mil på en laddning, det räcker för det mesta till dagliga transporter för många.

Finns det några risker med en laddstolpe för företag?

Du kanske är lite osäker på om det är farligt att sätta upp en laddstation utanför ditt företag, om det finns några risker att ta hänsyn till. Det krävs höga strömstyrkor för att ladda en elbil över en längre tid. Det rekommenderas inte att ladda en elbil i ett vanligt jordat eluttag vid högre strömstyrka än 10A. Har du en laddstation kan högre strömstyrka nyttjas vilket innebär en minskad laddtid. Genom att installera en laddstolpe vid ditt företag så får du en säker och effektiv laddstation där elbilen kan laddas upp till tio gånger snabbare än genom ett vanligt eluttag.