Öka omsättningen med en laddstolpe i Stockholm

Hur kan en laddstolpe göra att din försäljning ökar? Kan en laddstolpe vara det som gör att du plötsligt plockar kunder från dina konkurrenter i Stockholm? Här kommer svaret på frågorna!

Fler och fler skaffar elbilar. Men det är fortfarande ett fordon som kan vara svårt att hitta laddning för. Numera finns det laddstolpar som går att installera på villauppfarter, hos BRF eller köpcentrum. Men det är inte bara en tjänst som företag gör för att du som elbilsägare ska få en enklare tillvaro. Att satsa på en laddstolpe i Stockholm på ditt företag kan vara det som gör att du ökar din omsättning. Något som gör att fler kunder väljer att åka till dig istället för dina konkurrenter. Det blir ett mervärde som du kanske inte har tänkt på, men något som i förlängningen kan synas ganska snart efter att du har gjort investeringen.

Laddstolpe som mervärde

I en stor stad som Stockholm kan det vara långa avstånd mellan där du bor och där du arbetar. Det kan även vara ärenden eller nöjen som du ska ge dig ut på, där det kan bli långa sträckor som du ska köra med bilen. Att ladda upp din bil tar ett tag, och det kan vara väldigt segt att behöva sitta och vänta medan bilen laddas upp. Kan du däremot ladda upp bilen under tiden som du handlar, roar dig på ett nöjesfält eller jobbar så blir det ett viktigt mervärde som lockar dig.