Stripa din bil i Stockholm

Genom att stripa din bil kan du få en bil som inte ser ut som någon annan i Stockholm. Det är något som är populärt för både företag och privatpersoner.

En gång i tiden var det ganska ovanligt att stripa sin bil. Det var möjligen vissa bilar med funktioner som hade stripes. Som polisbilar, ambulanser eller bussar. Men med tiden kom det även många privatpersoner som tyckte det var kul att stripa sin bil. I de fallen var det vanligt med sådant som eldslågor på bilar som ofta var lite äldre och som även ofta var amerikanare.

Men idag har det blivit mer regel än undantag att stripa bilar som hör till något företag. Det kan vara allt från enmansföretag inom bygg till stora globala företag som finns inom alla möjliga olika branscher. Stripa har helt enkelt blivit ett sätt att visa upp att man finns och att göra reklam på ett sätt som kostar oerhört mycket mindre än all annan typ av reklam idag.

Hur vill du stripa din bil?

Funderar du på att sätta din prägel på din firmabil? Då är det lätt att hitta något som kan passa genom en enkel sökning via internet på: stripa bil Stockholm. Där kan du hitta företag som är proffs på allt som har med att stripa att göra. Det enda som kan vara svårt är att bestämma dig för hur du ska stripa din bil. Mönster, färg, storlek och inte minst placering.

Det vanligaste, när det kommer till att stripa sin bil, är att sätta firmanamnet på sidan av bilen och/eller på bilens front och bak. Då får du största möjlighet att visa upp att du finns, antingen du är ute och kör på vägarna eller har bilen parkerad. Skulle du ångra dig så är det även lätt att ta bort stripen igen.