Teoriprov när det passar

Att få tiden att räcka är ofta knepigt. Att klämma in en körteorikurs med teoriprov på slutet är nästan omöjligt, om det inte finns online, vill säga.

Under fikarasten på sjukhuset satt de och diskuterade om man behövde körkort eller inte. Då de bodde på en större ort fanns bra lokaltrafik. Men ändå. Visst skulle det vara härligt att kunna åka vart som helst när som helst. Flera av dem hade inget körkort men var sugna och tänkte ta det när tid fanns.

En av dem var Kerstin som några dagar senare fick nys om att man kunde göra teoriprov online. Givetvis fanns där all kurslitteratur som behövdes för att klara provet. Körlektioner och uppkörning kunde man boka på ortens körskola. Det var enklare att göra då man fick välja vilken tid man ville köra.

Teoriprov början på något nytt

Kerstin beslutade sig för att sätta upp en lapp på informationstavlan om det hon hittat. Snart hade tre av arbetskamraterna kontaktat henne och sagt att de skulle göra det. Kanske kunde de bilda en liten grupp och pusha varandra. Fanns möjlighet kunde de träffas någon kväll. Äta något gott och plugga.

Arbetskamraterna, som inte känt varandra innan, upplevde en fantastisk tid där de förenade nytta med nöje. De skämtade även om att göra en road trip när de var klara. Kursen online var suverän och alla älskade frågorna som var tydliga och fick dem att tänka till lite extra. Snart skulle de alla ha ett eget körkort och nya vänner för livet. Boka in dig till ett teoriprov här: www.ikorkort.nu

Publicerat den
Kategoriserat som Körkort